Suvine ETV & “Rappija tänav”

rappija

Eks nagu ikka, suvi on enamasti telekanalites täielikult korduste ja mõttetute “suvesaadete” näitamise aeg. Sama trendi on veidi ka ETV järgimas, kuid eks iga saate jaoks on oma nišš. Ehk siis ka nendele juubeli puhul igal õhtul näidatavatele nõukaaegsetele “naljakatele” saadetele 😀

Aga õnneks on sarju, mis veel kevadisest hooajast edasi jooksevad ning nende hulka kuulub ka sari “Rappija tänav“, millest sel pühapäeval juba eetrisse minemas seitsmes osa kaheksast. Ehk siis peagi on seegi läbi ja võib oodata, et sellele järgneb mõne sarja kordus. Loodetavasti valitakse midagi head, mis meenutamist väärib ja mida ei ole juba kümme korda nähtud (ehk siis mitte Poirot’ otsast pihta). Tulgu või nalja pärast “Midsomeri mõrvade” esimesed osad. Lisaks ju jooksmas veel ka laupäeviti “Inspektor Morse” ja see on igati aus ja väärt kraam, millega oma laupäevaõhtut sisustada.

Nüüd aga tagasi pealkirjas mainitud sarja juurde. Ega paremini ei oska selle kohta ise ka midagi öelda kui see, mis ETV leheküljel sarja tutvustuseks kirjas: “Mitmete auhindadega pärjatud Briti krimisarja tegevus algab kurikuulsa mõrvari Rappija Jacki värskete hirmutegude järgses Londoni vaeses East Endi linnaosas aastal 1889. Sarja keskmes on oma minevikuvarjudega võitlev inspektor Edmund Reid (Matthew Macfadyen), kes pärast naiste mõrvade jätkumist siirdub tagasi tööle linna politseijaoskonda eesmärgiga mõrtsukas tabada”.

Seni on saade olnud täitsa enamvähem, kuid mitte suurepärane. Aga soovitada julgen ikka, sest sarju osatakse sealmaal ikkagi teha!

Leave a comment